Beveiligingsnet: uw specialist op het gebied van beveiliging!

Advies inbraakpreventie, razendsnelle slotenservice in heel Nederland!


De Slotenmakers van Beveiligingsnet

Bent u op zoek naar een professionele slotenmaker voor het vervangen van uw sloten? Wilt u thuis met spoed een betere inbraakbeveiliging? Of bent u midden in de nacht uw sleutel vergeten? Bij Beveiligingsnet bent u voor al uw vragen en problemen aan het juiste adres. Een slotenmaker van Beveiligingsnet heeft jarenlange ervaring op het gebied van sleutel en sloten, en kan u met raad en daad bij staan. Bovendien werken onze slotenmakers met de nieuwste technieken en gereedschappen. Hierdoor kunt u vakkundig en met spoed worden geholpen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de slotenmaker: klantvriendelijk en snel ter plaatse is, en werkt tegen lage tarieven. Ook bij spoed kan er direct een slotenmaker voor de deur staan, om uw sloten te vervangen of een gebroken sleutel te herstellen.

Beveiligingsnet - 24 uurs slotenservice

Inbraakbeveiliging

Het is van groot belang dat uw huis goed beveiligd is tegen inbraak. Een slotenmaker kan u van advies voorzien op het gebied van hang- en sluitwerk, of de keuze voor extra verlichting. Het is bijvoorbeeld aan te raden om de sloten op uw buitendeur te vervangen door een sloten met een meerpuntssluiting. Hiervoor heeft u maar één sleutel nodig, waarmee echter 3 grendels per slot worden vastgezet. Hiermee heeft u gegarandeerd een hoge inbraakbeveiliging zonder dat u een extra sleutel nodig heeft. Daarnaast kan een slotenmaker u adviseren over het gebruik van camerabeveiliging om inbrekers op een afstand te houden. Heeft u met spoed extra inbraakbeveiliging nodig? Geen nood! Er is dankzij onze spoedservice altijd een slotenmaker bij u in de buurt.

24 uur per dag bereikbaar

Omdat u niet met een gebroken sleutel en verzakte sloten wilt blijven zitten, of midden in de nacht een hotel wilt bellen door een vergeten sleutel, hebben wij een spoedservice ingesteld. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staat er bij spoed een slotenmaker voor u klaar. Waar u ook woont, hoe laat het ook is. Heeft u dus een probleem met sleutel en sloten en moet er met spoed een sleutelmaker komen? Neem dan contact op met onze spoedservice. Het is bovendien mogelijk om na inbraak direct nieuwe sloten te laten installeren. Zodra de politie haar werk heeft gedaan, kunnen er nieuwe sloten worden geïnstalleerd, met een hogere inbraakbeveiliging. Zo kunt u direct weer rustig slapen.

Diverse sloten

Voordat u met een slotenmaker contact op neemt is het handig alvast weet te hebben van de mogelijkheden op het gebied van sloten. Daarom vindt u hier een overzicht met de meest voorkomende sloten en de werking. Als u goed voorbereid bent, kunt u met behulp van de slotenmaker snel kiezen voor het juiste slot voor uw woning.

  • Cilinderslot: het meest voorkomende slot in de Nederlandse huishoudens. Een cilinderslot bestaat uit een cilinder en een behuizing. Met een sleutel deblokkeert u de cilinder door plaatjes weg te draaien. Het gevaar van een cilinderslot is dat deze relatief eenvoudig ‘geflipperd’ kan worden. Heeft u een cilinderslot op uw voordeur? Neem dan met spoed contact op met een slotenmaker.
  • Penslot: het meest gebruikte bijzetslot. Pensloten zijn met name geschikt voor houten deuren, en tegen lage kosten aan te schaffen en te monteren. Het risico is dat pensloten nogal snel defect gaan.
  • Meerpuntsslot: het slot met de hoogste vorm van inbraakbeveiliging. Werkend met verschillende grendels, die dichtgaan door één sleutel. Een meerpuntssluiting kan alleen door een ervaren slotenmaker gezet worden. Zo bent u van de beste beveiliging verzekerd.