Bedrijf aanmelden

Slotenmaker leads ontvangen?

leads ontvangen
Heeft u een bedrijf als slotenmaker, en zou u graag meer klanten willen? Wij gaan graag een samenwerking met u aan! Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het genereren van online leads door een unieke kennis op het gebied van klantenwerving op het internet. Door middel van online marketing zorgen wij dat internet bezoekers makkelijk uw bedrijf vinden. Leadgeneratie staat daarbij centraal: wij streven ernaar dat zoveel mogelijk klanten met u als slotenmaker in contact worden gesteld. Dit gebeurd op basis van het no cure no pay principe, ook wel bekend onder de term resultaatgerichte klantenwerving. Als u ondanks onze inspanningen geen nieuwe leads krijgt, hoeft u ook niet te betalen.

Wij nemen uw klantenwerving uit handen

online klantenwerving
Met onze inspanningen nemen wij voor u de klantenwerving uit handen. U hoeft zich dus niet druk maken over het genereren van nieuwe cliënten. Dit betekent dat u zich volledig kunt richten op het werk als slotenmaker en overige taken die bij uw bedrijf komen kijken. Het is wel aan u om de leads die wij voor u verzorgen om te zetten tot klanten. Wij brengen met leadgeneratie in principe de geïnteresseerde en de slotenmaker met elkaar in contact, waarna u tot een afspraak moet komen. Onze leadgeneratie is op exclusieve basis, u hoeft bij ons dan ook niet te concurreren met een andere slotenmaker uit de regio. Als u geen behoefte heeft aan de drukte die bij klantenwerving komt kijken, dan bieden wij uitkomst.

Wat is beveiligingsnet?

Beveiligingsnet is een netwerk van slotenmakers over het hele land die met elkaar verbonden worden. Door het overkoepelende netwerk, kunnen wij klanten altijd een slotenmaker bieden die bij hun in de buurt aan het werk is. Op de webpagina van Beveiligingsnet vinden klanten algemene informatie die hun helpt bij het kiezen van een slot, of hun kennis verschaft op het gebied van inbraakpreventie. Daarnaast kan een klant een keuze maken uit verschillende regio’s en steden. Per locatie is er een speciaal telefoonnummer en contactformulier beschikbaar, waarmee wij de leads kunnen traceren. Dankzij het no cure no pay principe loopt u met deze vorm van klantenwerving geen financieel risico.

Vrijblijvend kennis maken

Vrijblijvend kennis maken
Bent u een slotenmaker en heeft u interesse in leadgeneratie, of wilt u weten hoe u zou kunnen profiteren van online klantenwerving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder. Het is tevens mogelijk om via het formulier om gedetailleerdere informatie te vragen, of te vragen om een kennismakingsgesprek. Wij garanderen dat uw vraag binnen twee werkdagen wordt behandeld.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*