Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Tegenwoordig realiseren veel Nederlanders zich het belang van een goede beveiliging van uw woning. Dit blijkt bijvoorbeeld uit overheidsstatistieken over het percentage inbraken. Na uitvoer van de Campagne ‘een inbreker kent geen vakantie’ blijkt dat in het eerste kwartaal het aantal inbraken met 15 procent is gedaald. U kunt uw woning op vele manieren beveiligen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een alarmsysteem, voor professioneel hang- en sluitwerk, of de aanschaf van inbraakpreventie producten als barrièrestangen. Daarnaast is het echter mogelijk om gebruik te maken van een camera ter verhoging van de inbraakpreventie. Met één camera bij de voor- en achterdeur kunt u gelegenheidsinbrekers al dusdanig afschrikken dat dit de inbraakkans met 25 procent verkleint. Welk systeem geschikt is voor uw pand (één enkele camera, of een complex systeem), is afhankelijk van uw wensen en budget. Op deze pagina kunt u informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, voordelen en de prijzen van camerabeveiliging. Mocht u na het lezen van de pagina nog extra informatie willen, vul dan het contactformulier in. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voordelen van camerabeveiliging

Aan camerabeveiliging zitten verschillende voordelen verbonden. Het is dankzij een camera ten eerste eenvoudiger om een dader te herkennen. Met beeldmateriaal wordt de pakkans met 50 procent verhoogd. Met camerabeveiliging genereert u daarnaast meer zekerheid en veiligheid, en schrikt u insluipers af. Met een camera creëert u dan ook een preventieve beveiliging. Dankzij een camerasysteem kunt u bovendien alarmmeldingen snel verifiëren. Tot slot is het mogelijk om met een camera te zorgen voor bewaking op afstand. Zelfs als u niet op het pand aanwezig bent, kan u met een goed systeem de beveiliging van uw woning of bedrijf garanderen. Dankzij de nieuwste technieken kunt u de beelden eenvoudig laten doorsturen naar uw tablet of smartphone. De voordelen zijn dus:

  • Daderherkenning
  • Veiligheid en zekerheid
  • Preventieve beveiliging
  • Verificatie alarmmelding
  • Beveiliging op afstand

Welk camerasysteem kiest u?

Voor welk camerasysteem u kiest, is afhankelijk van de eisen die u aan het systeem stelt. Wilt u één enkele camera bij uw buitendeur? Of wilt u een volledig systeem met verschillende registratiepunten? Heeft u behoefte aan extra bewegingssensoren, of volstaat een stil alarm? Deze en andere keuzes hebben invloed op de keuze voor het geschikte systeem. Bent u geïnteresseerd in een preventieve beveiliging tegen lage prijzen? Kies dan bijvoorbeeld voor een dummy camera. Deze schaft u al aan voor zo’n 9 euro. Zoekt u voor het beveiligen van uw bedrijfspand echter een complete camerabeveiliging, compleet met daderherkenning? Schaf dan een compleet beveiligingssysteem aan. Hieraan bent u minimaal zo’n 800 euro kwijt, maar bent u wel verzekerd van een hoge kwaliteit beveiliging. Overige camera producten die u zou kunnen aanschaffen zijn onder meer: deurtelefoons met camera toezicht, digitale deurspionnen en infra-rood bewaking. Zorg ervoor dat u zich voor de aanschaf goed laat informeren door de leverancier.

Updates en huren

Bij veel slotenmakers is het niet alleen mogelijk om een set met camerabeveiliging te kopen, u kunt deze ook periodiek huren, of uw huidige beveiligingssysteem laten updaten. Als het huidige camerasysteem niet meer voldoet, kan bijvoorbeeld de recorder vervangen worden, of een nieuwe camera worden geplaats. Dit scheelt u in kosten, en levert een vergelijkbaar resultaat. Het tijdelijk huren van een cameraset is uitermate geschikt voor tijdelijke projecten. Door het huren kent u geen hoge installatie- en aanschafkosten, en kunt u deze vorm van inbraakbeveiliging per direct afsluiten of opzeggen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of tips voor een goede beveiliging? Weten hoeveel een uitstekende camerabeveiliging u zou kosten? Neem contact op via het contactformulier. Geef aan in welke regio u een slotenmaker zoekt en wat uw precieze vraag is. Wij sturen uw vraag zo snel mogelijk door naar een slotenmaker bij u in de buurt. U krijgt gegarandeerd binnen twee werkdagen een antwoord of offerte toegestuurd. Wilt u uw huis optimaal beveiligen? Kies dan voor de slotenmakers van Beveiligingsnet!